Pressemeddelelse:
Mangeårigt samarbejde går ind i en ny fase

Learn2Lead A/S fusionerer med The Influence Company B.V.

København, den 31. december 2022 – Et omfattende partnerskab med over 40 års historie går ind i en ny fase. Den danske virksomhed Learn2Lead A/S og den hollandske virksomhed The Influence Company B.V. har besluttet at slå sig sammen. Med en historie, der går helt tilbage til 1942, har Learn2Lead været et kendt navn i forbindelse med levering af lederuddannelser af høj kvalitet. Learn2Lead har været den eksklusive licenshaver i Danmark for det anerkendte Positive Power and Influence®-program (PPI®), kaldet Power2Influence® i Danmark.

 

Power2Influence®

Den danske version af PPI® hedder Power2Influence®. Den har eksisteret i årtier. Mange af nutidens succesfulde ledere og chefer har haft positive erfaringer med dette effektive program. De er blevet udfordret til at tage ansvar for at opnå gode resultater OG samtidig skabe meningsfulde arbejdsrelationer. De har lært at ændre og differentiere deres tilgang i daglige og kritiske situationer, hvilket har ført til mere vellykkede resultater. “Blot” ved at vælge en positiv og stærk tilgang til indflydelse.
 

Ambitionerne for Learn2Lead og The Influence Company

Det nye selskab vil fortsat operere under det samme navn, Learn2Lead, med det samme kerneteam bestående af Ole Kristiansen, Otto Schütt og Trine Hansen, der tilbyder og leverer de samme programmer af høj kvalitet.

Det juridiske moderselskab vil være The Influence Company Denmark ApS. The Influence Company har alle rettigheder til PPI®-programmerne og Situational Influence Model® i EMEA-regionen. Administrerende direktør Martijn Uitterlinden udtaler: “Med denne fusion udvider vi vores internationale forretning og bygger videre på det stærke grundlag for vores mangeårige partnerskab. Sammen vil vi forfølge vores ambition om at udvikle positive færdigheder inden for indflydelse hos så mange mennesker som muligt, fordi indflydelsesrige mennesker opnår mere i samarbejde med andre. De får tingene gjort sammen med andre på en hurtigere, mere behagelig og effektiv måde.”
 

Så hvad kan man forvente?

Administrerende direktør Martijn Uitterlinden siger endvidere: “Den fortsatte levering af vores programmer på et meget højt kvalitetsniveau er stadig det centrale fokus. Derudover vil vi bringe nye innovationer og digitalisering frem og dermed sætte gang i væksten på det danske marked. At finde metoder til at forbedre programmerne, kvaliteten af formidlingen og oplevelsen på kursusstederne er en evig udfordring, som vi gerne påtager os. Det handler om topkvalitet, som absolut er investeringen værd i penge og tid.”
 

Gør en forskel i Danmark

“Fusionen af Learn2Lead og The Influence Company vil føre os ind i yderligere vækst og bygge videre på de innovationer, vi begge har til rådighed nu. Desuden kan vi drage direkte fordel af den allerede eksisterende driftsorganisation. For eksempel i back-office og (online) marketingaktiviteter”, siger Trine Hansen, der sammen med Ole Kristiansen og Otto Schütt udgør kerneteamet i Learn2Lead.

Ole Kristiansen fortsætter: “Vi er Danmarks ældste virksomhed inden for lederudvikling. Vi blev grundlagt i 1942. På det tidspunkt under navnet AKTI (Akademiet for Kommunikation Talerteknisk Institut). I 2002 besluttede vi at ændre navnet til Learn2Lead A/S for at gøre vores formål mere klart. Ledelse er en ansvarsfuld opgave. At uddanne og træne fremtidens ledere kræver højt kvalificerede undervisere, stærke og meget engagerende programmer og en problemfri oplevelse”.

“I årenes løb har vi arbejdet konstruktivt sammen med The Influence Company som licenshaver. Men tiden var kommet til at sætte vores ambitioner højere. The Influence Company har gennem årene vist sig at være en stor succes på det hollandske og internationale marked. Med deres unikke totalkoncept, hvor program, underviser og sted er ét, gør de gang på gang en forskel for deres kunder og deltagere. Det ville vi gerne være en del af og valgte derfor at fusionere”, tilføjer Otto Schütt.

Otto Schütt

Direktør og executive træner

Ole Kristiansen

Direktør og executive træner

Trine Hansen

Cheftræner og daglig leder

Martijn Uitterlinden

Administrerende direktør